Vyhlásenie ĽS Naše Slovensko k vytvoreniu novej vlády Slovenskej republiky

logo-kotleba-LSNS-tmave

Vznik novej vlády, tvorenej stranami SMER-SD, SNS, MOST-HÍD a SIEŤ, v priamom prenose dokázal to, čo ĽS Naše Slovensko hlása už roky. Tieto strany ukázali, že keď ide o kšefty a moc, neexistujú pre nich žiadne hodnoty ani zásady. Pred voľbami si tieto strany navzájom nevedeli prísť na meno a tvárili sa ako politickí oponenti. Dnes sa však pravda ukázala.

Strana SIEŤ, ktorá si celú kampaň založila na tom, že povedie pravicovú vládu bez SMERu, je dnes príveskom vo vláde vedenej SMERom. Protislovenská strana Most-Híd ukázala, že charakter naozaj rozhoduje. Strana zložená z ľudí bez charakteru využila hneď prvú príležitosť, aby sa dostala ku korytu. SNS, tzv. národná strana, sa už v prvom televíznom vystúpení po voľbách prosila MOST-HÍD, aby ich zobrali do vlády. Opätovne tak vedenie SNS v priebehu dvoch rokov ukázalo, že národná myšlienka je pre nich len výťah do parlamentu, k moci a obchodom. Najprv sa v župných voľbách v Banskobystrickom kraji SNS spojila s SMK, teraz sa SNS spojila s MOST-HÍD na celoslovenskej úrovni. Medzi poslancami za stranu MOST-HÍD sú dnes ľudia, ktorí sa vyjadrili, že sa im chce zvracať, keď vidia slovenský znak. A s takýmito sa tzv. národniari bez problémov spojili.

Tento vládny zlepenec jasne ukázal, že vedenie tzv. štandardných strán sa nikdy nezmení. Keď sa nedajú zmeniť, tak jediné riešenie je ich vymeniť. Kvôli Slovensku, kvôli budúcnosti pre naše deti a našich vnukov.

Zdieľať článokTweet about this on Twitter0Share on Google+0Print this pageEmail this to someone